Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Diabelskie polędwiczki

Opis przygotowania

Miękkie masło utrzeć z sokiem z cytryny, sosem Worcester, zielonym pieprzem, czosnkiem i natką pietruszki. Masę ułożyć na folii aluminiowej, zwinąć w rulon i włożyć do lodówki.

Mięso poporcjować, zrumienić ze wszystkich stron w naczyniu bez tłuszczu. Przykryć i dusić na małym ogniu 15 minut. Podawać z masłem ziołowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 71
Ewa gotuje - odc. nr 71

Tym razem o diecie białkowej i smażeniu bez tłuszczu, przy czym wyjątkowo...

 

Podobne przepisy

Kotleciki ziemniaczane

Sznycelki z kartofla;-)

Kurczak w pomidorach z ananasem

Dla miłośników kuchni orientalnej;-) W sam raz na złą pogodę...

Placki z cebuli

Znakomicie smakują z kwaśną śmietaną lub z... kiełbasą z pstrąga!

Klapsznita z szarpaną kurą i sosem BBQ

Śląski protoplasta burgera...

Wróć do listy przepisów