Miękkie masło utrzeć z sokiem z cytryny, sosem Worcester, zielonym pieprzem, czosnkiem i natką pietruszki. Masę ułożyć na folii aluminiowej, zwinąć w rulon i włożyć do lodówki.
Mięso poporcjować, zrumienić ze wszystkich stron w naczyniu bez tłuszczu. Przykryć i dusić na małym ogniu 15 minut. Podawać z masłem ziołowym.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem o diecie białkowej i smażeniu bez tłuszczu, przy czym wyjątkowo...
Cebulę posiekać, zeszklić na oleju, dodać posiekany czosnek. Przesmażyć. Zalać połową ...
Cebulę drobno posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę, wszystko lekko zrumienić na ...
Pstrąga wypatroszyć, odciąć ogon i głowę - tuż za skrzelami. Naciąć na grzbiecie (wzd ...
A do tego ryż z rodzynkami...