Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ser biały w oliwie ziołowej

Opis przygotowania

Ser pokroić w kostki. Ułożyć na dnie słoika, posolić, posypać przyprawami. W ten sam sposób zrobić kolejne warstwy. Zalać oliwą, zakręcić i wstawić do lodówki na kilka dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 437
Ewa gotuje - odc. nr 437

W zdrowej kuchni nie może zabraknąć warzyw – co wcale nie oznacza,...

 

Podobne przepisy

Oliwki z mozzarellą

Oliwki odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać mozzarellę (najlepiej w kulkach). ...

Pasta z bakłażana

Bakłażana opiec na ruszcie, przykryć lub przełożyć do wędzarni. Przekroić na pół, wyd ...

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Wróć do listy przepisów