Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna z rzeżuchą

Opis przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przetrzeć przez sito. Wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać rzeżuchę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyjątkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Sałatka ziemniaczana

Ziemniaki ugotować w mundurkach, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę...

Sos tzatziki

Ogórka umyć, ale nie obierać! Zetrzeć na grubej tarce, posolić i zostawić na parę min ...

Paszteciki z kapustą i śliwkami

Z ciasta francuskiego...

Smalec gęsi z gruszką

Do pieczywa...

Wróć do listy przepisów