Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dip z mango

Opis przygotowania

1/2 mango pokroić w kostkę, ½ odłożyć. ½ ogórka obrać, pokroić, dodać do mango skrojonego w kostkę. Dorzucić posiekaną papryczkę. Dolać sok i oliwę.

Zmiksować na gładki przecier, doprawić solą. Odłożone połówki mango i ogórka pokroić w kostkę, dodać do sosu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 40
Ewa gotuje - odc. nr 40

Z okazji Mikołajek Ewa Wachowicz przyrządzi rybę w panierce sezamowej -...

 

Podobne przepisy

Majonez cytrusowy

Majonez wymieszać z musztardą i tabasco. Dodać skórki z cytrusów. Ponownie wymieszać. ...

Herbata na zimę

Na patelni podgrzać 2 łyżki cukru, dodać świeżo startą skórkę z cytryny, skarmelizowa ...

Kurczak tikka masala

Stworzony w... Szkocji klasyk kuchni indyjskiej

Rogaliki drożdżowe z dynią

Pachnące cynamonem...

Wróć do listy przepisów