Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Majonez cytrusowy

Opis przygotowania

Majonez wymieszać z musztardą i tabasco. Dodać skórki z cytrusów. Ponownie wymieszać. Dobrze schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 186
Ewa gotuje - odc. nr 186

Majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. W związku z tym Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Domowy chleb

Zrobić tzw. krótki zakwas (np. wieczorem dnia poprzedzającego pieczenie). Drożdże roz ...

Krem sułtański

Z rodzynkami w rumie!

Golonka w piwie

Góralski przysmak nieco inaczej...

Domowy majonez

Jajko wybić do miski i roztrzepać, dodać cukier, sól, ocet i ubić na pianę. Stopniowo ...

Wróć do listy przepisów