Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa na parze

Opis przygotowania

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze. Podawać z sosem czosnkowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Krem z kiszonych pomidorów

Zaskakująca pomidorówka w wersji wege!

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Barszcz czerwony ze śmietaną i ziemniakami

Zaskakuje smakiem z powodu wody z... kiszonych ogórków.

Zupa na ogórkach zielonych

Z gruntu znakomita;-)

Wróć do listy przepisów