Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sorbet cytrynowy

Opis przygotowania

Z wody i soku z cytryny przygotować kostki lodu. Lód wrzucić do miksera o ostrych nożach, posłodzić cukrem pudrem. Zmiksować i nałożyć do pucharków (przyda się łyżka do lodów). Udekorować świeżą miętą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 148
Ewa gotuje - odc. nr 148

Wiele osób spędza Nowy Rok we własnych czterech ścianach. Na tę okazję...

 

Podobne przepisy

Ciasteczka wyśmienite

Cukierniczy symbol Krakowa!

Rolada z marchewką

Ciasto z zaskakującym farszem...

Migdałowa śnieżynka

Do miski wsypać zmielone migdały. Dodać mąkę...

Ciasto czekoladowe z buraczkami

Biszkopt z warzywami? Czemu nie!

Wróć do listy przepisów