Uwaga: wszystkie składniki układamy warstwami. Sałatę lodową poszarpać do miski, dodać pokrojone na kawałki łodyżki selera naciowego i posiekany szczypiorek. Majonez wymieszać z cukrem (dobrze rozetrzeć). Dodać do miski. Posypać rozmrożonym i odsączonym groszkiem. Dodać ser żółty - starty na tarce.
Plastry bekonu przesmażyć na patelni. Odsączyć na papierowym ręczniku. Ułożyć na serze.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Łosoś, indyk i karkówka z rusztu na rozpoczęcie sezonu grillowego. Na deser...
Podany z pesto na jarmużu;-) A jeśli zapomnimy o boczku - będzie wege!
Kapustę cienko poszatkować. Przełożyć do garnka, podlać wodą i poddusić ...
Warzywa, za wyjątkiem pomidorów, pokroić na mniejsze kawałki...
Na "Pięknym Jasiu";-)