Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Wegański bigos na włoskiej

Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)

Pstrąg z salsą śliwkową

Z delikatnym purée;-)

Ryż z warzywami na patelnię

W stylu risotto;-)

Gęsie udka confit

Z warzywami i owocami;-)

Wróć do listy przepisów