Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Łosoś z grilla

Opis przygotowania

Łososia pokroić na porcje (najlepszy do grillowania jest filet ze skórą), przełożyć do zamykanego naczynia. Przyprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, dorzucić posiekany koperek. Włożyć do lodówki. Zamarynowanego łososia upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 157
Ewa gotuje - odc. nr 157

Łosoś, indyk i karkówka z rusztu na rozpoczęcie sezonu grillowego. Na deser...

 

Podobne przepisy

Babka ziemniaczana na żeberkach

Dla mięsożerców!

Szaszłyki z łososia i ananasa

Papryczkę (bez pestek) drobno posiekać...

Filet z gęsi

A do tego kasza z ćwikłą...

Sznycle z dorsza

Mielony, tyle tylko, że z ryby.

Wróć do listy przepisów