Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Szaszłyki z warzyw i oscypka

Opis przygotowania

Oscypek pokroić w grube półplastry, cukinię w grube plastry. Paprykę wyczyścić i pokroić na kawałki. Cebule obrać, pokroić w piórka. Ser i warzywa nadziać na namoczone patyczki do szaszłyków. Posolić, skropić oliwą i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 396
Ewa gotuje - odc. nr 396

W kolejnym odcinku Ewa zrobi sałatkę z grillowanych warzyw, kiszonego buraczka...

 

Podobne przepisy

Krem z sałaty i szpinaku

A do tego bryndza!

Dahl

Hinduski klasyk na bazie soczewicy;-)

Barszcz czerwony ze śmietaną i ziemniakami

Zaskakuje smakiem z powodu wody z... kiszonych ogórków.

Buraczki z czosnkowym winegretem

Surowe buraki obrać i utrzeć na drobnej tarce...

Wróć do listy przepisów