Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Awanturka z pstrągiem

Opis przygotowania

Ser przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać bryndzę i śmietanę. Wymieszać. Dorzucić kawałki wędzonej ryby i posiekany szczypiorek. Przyprawić pieprzem i delikatnie wymieszać.

Podawać na pieczywie. Udekorować szczypiorkiem i plastrami rzodkiewki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 550
Ewa gotuje - odc. nr 550

W tym odcinku Ewa Wachowicz postanowiła odwiedzić Jurę Krakowsko-Częstochowską,...

 

Podobne przepisy

Kanapka z polędwiczką

Mięso przełożyć do zamykanego naczynia...

Pasta z awokado

Jajeczna, dla wegetarian;-)

Oliwki z chlebem, serem i warzywami

Z chleba odkroić skórkę, kromki pokroić w zgrabną kostkę. Przełożyć do miski. Dodać p ...

Choripan

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo...

Wróć do listy przepisów