Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Opis przygotowania

Do kapusty dodać marchewkę startą na tarce o dużych oczkach, wsypać natkę pietruszki, posłodzić miodem, przyprawić pieprzem, wlać oliwę i wymieszać. Za pomocą pałki wybić nasionka z granatu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 385
Ewa gotuje - odc. nr 385

Chętnie jemy poza domem, a dobre lokale coraz częściej powstają na przedmieściach,...

 

Podobne przepisy

Gołąbki w liściach jarmużu

Liście jarmużu obgotować w wodzie z solą i octem...

Sałatka Olivier

Nasza jarzynówka na rosyjską nutę...

Maślany krem z pomidorów

Z serem cheddar;-)

Orientalny krem z zielonego groszku

A do tego prażona cebulka;-)

Wróć do listy przepisów