Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Batoniki orzechowe

Opis przygotowania

Orzechy pokroić i przełożyć do miski. Dosypać ziarna słonecznika, płatki migdałowe, sezam i żurawinę. Wlać olej, posłodzić miodem. Wymieszać i rozłożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia.

Piec przez 20 minut w temp. 180 st. C. Po wystudzeniu pokroić na mniejsze kawałki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 383
Ewa gotuje - odc. nr 383

Na przednówku Ewa postanowiła ugotować potrawy, wykorzystując składniki,...

 

Podobne przepisy

Klasyczna waniliowa panna cotta

Z sosem malinowym;-)

Cantuccini

Migdały (w skórce) posiekać nożem na mniejsze kawałki. Na stolnicę przesiać mąkę z pr ...

Dżem z cukinii

Startą cukinię gotować na małym ogniu przez ok. 2 godziny do miękkości...

Ciasto kisielowe

Bogato zdobione!

Wróć do listy przepisów