Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Galaretki w cytrusach

Opis przygotowania

Owoce starannie wyszorować. Przekroić na pół, wydrążyć (z miąższu można wycisnąć sok). Zalać rozpuszczonymi galaretkami – zgodnie z kolorem owoców. Gdy zastygną, pokroić na mniejsze kawałki i ułożyć na półmisku, paterze lub talerzu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 277
Ewa gotuje - odc. nr 277

Ostatni przed wakacjami program zacznie się trochę nietypowo – w...

 

Podobne przepisy

Puszysty sernik z budyniem

Na oleju rzepakowym!

Domowa czekolada z bakaliami

Każdy może mieć własną fabryczkę czekolady!

Ciasto "styropian"

Z wymienionych wyżej składników zrobić kruszonkę - wysiekać mąkę z proszkiem, cukrem ...

Babeczki jogurtowo-cytrynowe

Udekorowane karmelizowaną cytryną;-)

Wróć do listy przepisów