Na rozgrzanym oleju zeszklić bardzo drobno posiekaną cebulę. Dorzucić drobno posiekany czosnek. Lekko przesmażyć.
Dodać słodką paprykę i pieprz cayenne. Wymieszać i skarmelizować.
Następnie dodać ketchup, musztardę, ocet balsamiczny i miód. Dokładnie wymieszać i poddusić. Gdy zgęstnieje, przełożyć do słoiczka.
Podawać jako dodatek do kiełbasy z rusztu.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Skończyły się wakacje, więc ruszamy z nowym sezonem „Ewa gotuje”....
Oliwki wrzucić do miseczki, dodać pokrojoną w piórka cebulę...
Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...
Limonkę pokroić na „ósemki”. Rozgnieść z cukrem. Dodać świeżą miętę. Zala ...
Na stolnicę wysypać mąkę, dodać zimne masło z lodówki i wysiekać nożem. Gdy zawartość ...