Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dorsz na bloku solnym

Opis przygotowania

Filety podzielić na mniejsze kawałki i oprószyć świeżo zmielonym pieprzem. Na rybie ułożyć trochę koperku i plasterki cytryny.

Umieścić na rozgrzanych blokach solnych i piec przez 15-20 minut (najlepiej pod przykryciem).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 249
Ewa gotuje - odc. nr 249

Skończyły się wakacje, więc ruszamy z nowym sezonem „Ewa gotuje”....

 

Podobne przepisy

Karp na zielono

Ryba w warzywnym sosie!

Łosoś w cieście francuskim

Z łososia odciąć skórę. Rybę podzielić na mniejsze kawałki...

Sznycle z dorsza

Mielony, tyle tylko, że z ryby.

Grillowane roladki z pstrąga

Z boczkiem i zielonymi szparagami;-)

Wróć do listy przepisów