Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z kiszoną kapustą

Opis przygotowania

Do foremek aluminiowych nałożyć połowę kiszonej kapusty (wcześniej drobno posiekać). Na kapuście ułożyć kaszankę i przykryć resztą kapusty. Posypać prażoną cebulą. Zawinąć w folię aluminiową i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 220
Ewa gotuje - odc. nr 220

Po wakacyjnej przerwie Ewa zaprasza na premierowe odcinki. Tym razem pokaże,...

 

Podobne przepisy

Cassoulet z kaczką

Jednogarnkowy przysmak z Francji;-)

Wołowina duszona w słoiku

Sztuka mięsa nieco inaczej...

Pierś gęsia z sosem czereśniowym i modrą kapustą

Na Święto Niepodległości i św. Marcina!

Żeberka w herbacie

Mają delikatnie dymny posmak...

Wróć do listy przepisów