Ciasto rozmrozić, rozwałkować, posmarować białkiem. Na części ułożyć rozmrożone połówki śliwek (by owoce nie zsuwały się, w cieście zrobić wgłębienia), pokroić na prostokąty.
Postępując podobnie ułożyć na cieście połówki moreli i kulki wycięte z brzoskwiń (potrzebny jest specjalny nóż). Piec 12-15 minut w temperaturze 200 st. C.
Udekorować cukrem pudrem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz sięgnie po mrożonki...
W gorącej kąpieli wodnej roztopić 150 g czekolady. Odstawić do wystudzenia...
Mocno pomarańczowe;-)
Masło utrzeć. Dodać cukier i cukier waniliowy, ucierać dalej. Dodać żółtka, śmietanę, ...
Białka oddzielić od żółtek i ubić ze szczyptą soli. Utrwalić cukrem...