Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos remoulade

Opis przygotowania

Wszystkie składniki posiekać. Przełożyć do miseczki. Wymieszać. Na wierzchu ułożyć wachlarz z naciętego kawałka jabłka. Sos remoulade jest doskonałym dodatkiem do wędlin - to taki duński odpowiednik naszego sosu tatarskiego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 182
Ewa gotuje - odc. nr 182

Wielka Sobota to ostatni dzień przygotowań wielkanocnych. Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Pasta serowa

Ser przetrzeć przez sito, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietanę i obie pa ...

Tarta jak mazurek

Wielkanocny kisz;-)

Domowy przecier z pomdorów

Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...

Chleb z garnka na maślance

Nie ma to jak domowe pieczywo!

Wróć do listy przepisów