Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos jogurtowy z czosnkiem i miętą

Opis przygotowania

Do jogurtu dodać majonez, czosnek przeciśnięty przez praskę i świeżą miętę. Posolić i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Grzyby w cieście naleśnikowym

Nietypowe kapelusze;-)

Szpinak z truskawkami

Szpinak umyć i osuszyć. Rozrzucić...

Podpłomyk z grillowanym boczkiem

Kanapka dla... miejskiego drwala!

Domowe wędzonki

Boczuś, szyneczka i karkóweczka...

Wróć do listy przepisów