Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Lodowa z melonem

Opis przygotowania

Sałatę umyć i poszarpać do miski. Wymieszać. Dodać marchewkę pokrojoną w zapałkę oraz pokrojonego na kawałki melona. Wkruszyć ser pleśniowy. Posypać prażonymi ziarnami słonecznika.

W zamykanym pojemniku wymieszać musztardę, sól, ocet i oliwę. Przelać na sałatę tuż przed podaniem i delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 307
Ewa gotuje - odc. nr 307

Skończyły się wakacje, dzieciaki wracają do szkoły, a ja zapraszam na premierowe...

 

Podobne przepisy

Papryka z kaszą jaglaną

Solidnie nadziana!

Chłodnik po warszawsku

Na cielęcinie i włoszczyźnie ugotować rosół. Mięso i jarzyny wyjąć...

Szparagi z rusztu

Z jajem i cytryną;-)

Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Naturalny probiotyk i solidna dawka witaminy C;-)

Wróć do listy przepisów