Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta z awokado

Opis przygotowania

Awokado rozkroić, pozbawić pestki, miąższ wybrać łyżką, rozdrobnić widelcem. Połączyć z sokiem z cytryny i majonezem. Dodać drobno posiekaną cebulę.

Przyprawić solą i pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Pasta z czarnych oliwek

Dodatek do pieczywa...

Syrop na ból gardła

Robiony na miodzie!

Cytryny kiszone po marokańsku

Super zdrowy dodatek do mięs, jak też składnik sałatek!

Jabłka pieczone w cieście

Znakomite na śniadanie lub jako deser!

Wróć do listy przepisów