Na patelnię dać masło. Wsypać cukier. Gdy tłuszcz się roztopi wsypać kakao. Wlać mleko. Wybić jajko. Roztrzepać. Wsypać mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Przykryć i na średnim płomieniu podgrzewać przez 20-25 minut.
Czekoladę roztopić z dodatkiem śmietanki (w garnku na gazie lub w kąpieli wodnej).
Brownie przełożyć na talerz lub paterę. Posmarować polewą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku krzątanina w kuchni Ewy zacznie się od zrobienia dwóch...
Z wina i płynnego miodu przygotować marynatę. Ananasa obrać, środek wyciąć, miąższ po ...
Miękkie masło, cukier, wodę i kakao gotować na małym ogniu, aż składniki się połączą...
Bez grama mąki...
Z białą czekoladą;-)