Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z rusztu inaczej

Opis przygotowania

Kaszankę włożyć do jednorazowej podłużnej foremki z folii aluminiowej, dodać oczyszczone i pokrojone w kostkę papryki, kukurydzę, przekrojone na pół pomidorki i czosnek. Dolać trochę zalewy z czosnku.

Zawinąć w folię aluminiową i grillować przez około 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Bryzol z pieczarkami i jajem sadzonym

Kultowa potrawa z PRL-u...

Cebula prażona

Warto zrobić ją w domu!

Klopsiki i ziemniaki po szwedzku

Mięso dwukrotnie przepuścić przez maszynkę. Wymieszać. Cebulę...

Sznycle z dorsza

Mielony, tyle tylko, że z ryby.

Wróć do listy przepisów