Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Tagliatelle z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.

Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 421
Ewa gotuje - odc. nr 421

Tym razem Ewa zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie...

 

Podobne przepisy

Warzywa na parze

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze...

Frytki z marchewki

Z piekarnika!

Krem z cukinii z bryndzą

Cukinie umyć i pokroić w grubą kostkę...

Babka ziemniaczana

Litewski przysmak! A zwie się kugelis;-)

Wróć do listy przepisów