Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pianki jogurtowe

Opis przygotowania

Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Cienkim strumieniem wlać do jogurtu cały czas ubijając. Dodać sok malinowy. Jeszcze raz zmiksować i przelać do pucharków. Na wierzchu ułożyć owoce i schłodzić w lodówce. Udekorować listkami melisy.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 544
Ewa gotuje - odc. nr 544

Tym razem Ewa postanowiła przygotować zupę na zimno o nazwie okroszka....

 

Podobne przepisy

Ciasto śliwkowo-gruszkowe

W rondlu o szerokim dnie ułożyć wydrylowane śliwki. Zalać wodą z cukrem, postawić na ...

Ciasto czekoladowe z wiśniami

Bezglutenowe! Z kremem na bazie mascarpone;-)

Ciasto z nektarynkami i migdałami

Z nektarynek usunąć pestki, owoce pokroić na 6 cząstek. Włożyć do formy żaroodpornej, ...

Ciasto z fistaszkami

Placek pełen orzeszków...

Wróć do listy przepisów