Arbuza pokroić na kawałki, odciąć skórkę i usunąć wszystkie pestki. Przełożyć do robota. Dodać maliny, miód i sok z limonki. Zamknąć i zmiksować.
Przelać do szklanego naczynia. Przykryć i na 6 godzin wstawić do zamrażalnika. Co ½ godziny przemieszać.
Nałożyć do pucharków. Udekorować truskawkami i listkami mięty.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
To, że coś ma tajemniczą nazwę, wcale nie oznacza, że musi być bardzo skomplikowane....
Żelatynę rozpuścić we wrzątku. Jogurt wymieszać z cukrem pudrem. Dodać miąższ z laski wanilii...
Obowiązkowa na wielkanocnym stole!
Białka oddzielić od żółtek. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Białka ubić n ...
Biszkopt z warzywami? Czemu nie!