Bardzo miękkie awokado przekroić wzdłuż na pół i wyciągnąć pestkę. Za pomocą łyżki wyjąć miąższ. Przełożyć do misy miksera, skropić sokiem z cytryny. Dorzucić pokrojonego banana, wsypać kakao, posłodzić syropem z agawy i zmiksować.
Mus przełożyć do słoiczków. Na wierzchu ułożyć pokrojone suszone śliwki (namoczone w wiśniówce) oraz pokrojone morele. Udekorować melisą. Zakręcić i schłodzić w lodówce.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa zaprosi na kuchnię korporacyjną, a co za tym idzie przygotuje...
Do chrupania!
Biszkopt z migdałami i masą budyniową;-)
Jabłka i nektarynki pokroić w plasterki. Wrzucić do rondla. Dolać 2 łyżki wody, dusić ...
Z cukru odsypać 1/4, resztę wsypać do garnka, zalać wodą, postawić na ogniu, aż się r ...