Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Zupa krem z zielonej sałaty

Opis przygotowania


Ryż zemleć na mączkę. Dodać mleko (ew. śmietanę), bulion, przyprawę. masło oraz sałatę. Zmiksować. Przelać do garnka. Zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Posypać grzankami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 105
Ewa gotuje - odc. nr 105

W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka kulinarnej serii Ewa...

 

Podobne przepisy

Awgolemono

Grecka zupa jajeczno-cytrynowa;-)

Zupa borówkowa

Borówki przepłukać na sicie, wrzucić do garnka, zalać wodą...

Zupa wietnamska

Mięso pokroić w cienkie paski. Pory w zapałkę. Imbir posiekać...

Zakwas na żurek

Bez glutenu!

Wróć do listy przepisów