Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki pieczone w mundurkach

Opis przygotowania

Młode ziemniaki umyć, przekroić na pół. Ułożyć na blasze. Skropić oliwą. Oprószyć gruboziarnistą solą, przyprawić pieprzem i rozmarynem.

Obtoczyć w oliwie i przyprawach. Piec 30 minut w temp. 200 st. C (termoobieg).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 21
Ewa gotuje - odc. nr 21

Ponieważ w maju drugoklasiści przystępują do I Komunii Świętej, a w polskich...

 

Podobne przepisy

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Znakomity dodatek do pieczywa!

Konfitura z żurawiny

Znakomity dodatek do mięs i serów...

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Wróć do listy przepisów