Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Syrop miętowy

Opis przygotowania

Miętę wrzucić do garnka z wodą. Zagotować. Wyłączyć kuchenkę i zostawić w wodzie na kilka minut. Miętę wyłowić i odcisnąć na sicie. Posłodzić cukrem trzcinowym. Wlać sok z cytryn. Zagotować i rozlać do wyparzonych butelek.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 515
Ewa gotuje - odc. nr 515

Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywita widzów Polsatu w jej krakowskim...

 

Podobne przepisy

Słonecznikowiec

Biszkopt przełożony rewelacyjną masą z prażonym słonecznikiem!

Szyszki

Krówki i masło roztopić, dodać kakao i miód. Po lekkim ostudzeniu wsypać ryż i formow ...

Bułeczki serowe z ananasem

Z budyniem śmietankowym...

Wróć do listy przepisów