Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka szwajcarska

Opis przygotowania

Cebulę pokroić w półplasterki, szynkę, ser i ogórki w słupki. Przełożyć do miski. Dodać posiekaną natkę pietruszki.

Zalać winegretem (składniki wystarczy połączyć). Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 430
Ewa gotuje - odc. nr 430

Kolejny program zacznie się od przygotowania tradycyjnej sałatki szwajcarskiej...

 

Podobne przepisy

Sałatka wiosenna

Warstwowa!

Sałata z jajem

Sałaty umyć i osuszyć. Poszarpać do miski. Polać sosem przyrządzonym z wody, soku z c ...

Sałatka obiadowa

Z kapusty, marchewki, papryki, cebuli, pomidorów i ogórków...

Oliwki z serem i winogronami

Oliwki odsączyć z zalewy, przełożyć do miski. Dodać ser pokrojony w kostkę, drobno po ...

Wróć do listy przepisów