Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pikle z rzodkiewek

Opis przygotowania

Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.

Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 428
Ewa gotuje - odc. nr 428

Upieczenie chleba wcale nie jest trudne – wystarczy dobry przepis!...

 

Podobne przepisy

Krem z cebuli

Francuski klasyk nieco inaczej...

Jarzynówka

W stylu włoskiej minestrone...

Barszcz czerwony ze śmietaną i ziemniakami

Zaskakuje smakiem z powodu wody z... kiszonych ogórków.

Ćwikła z chrzanem

Buraczki na ostro!

Wróć do listy przepisów