
Sałaty przełożyć do miski, dorzucić przekrojone na pół pomidorki koktajlowe. Musztardę połączyć z syropem z fig i octem balsamicznym (syrop z fig można zastąpić sokiem z malin). Przyprawić solą i pieprzem. Dodać oliwę. Wymieszać. Polać sałatę.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku: żeberka w coli, kapusta a na deser placek z brzoskwinia...
Rzodkiew obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić na cienkie , dł ...
Sałaty poszarpać do miski. Z soku z limonki, soli, miodu, wasabi i oleju przygotować ...
Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Obrany imbir też zetrzeć - ale ...
Makaron ugotować al dente. Odcedzić. Kurzą pierś umyć, osuszyć, pokroić w niewielką k ...