Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Racuchy a'la Jadzia

Opis przygotowania

Z jajek, kefiru, mąki, soli i sody zrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Połączyć z drobno pokrojonymi jabłkami (owoce można też zetrzeć na tarce o grubych oczkach). Usmażyć.

Posypać cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 46
Ewa gotuje - odc. nr 46

Do kolejnego programu Ewa Wachowicz zaprosi Jadzię Nalepę, "Osobowość telewizyjną"...

 

Podobne przepisy

Liptauer w jajkach

Tradycyjna pasta kanapkowa na bogato!

Omlet kokosowy z truskawkami

Słodkie śniadanie;-)

Pasta z karpia

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem...

Tarta jak mazurek

Wielkanocny kisz;-)

Wróć do listy przepisów