Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z imbirem, marchewką i miodem

Opis przygotowania

Marchewkę obrać i pokroić w cienkie, długie paski (np. obieraczką do warzyw). Identycznie obrać i pokroić imbir. Przełożyć do miseczki. Dorzucić oliwki. Dodać miód. Przyprawić świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszać i odstawić na chwilę.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 229
Ewa gotuje - odc. nr 229

W kolejnym odcinku Ewa zaprasza na potrawy inspirowane kuchnią hiszpańską....

 

Podobne przepisy

Dynia marynowana

Na ostro!

Roster śliwkowy

Śliwki pozbawić pestek, przesmażyć na odrobinie zbrązowionego masła, zalać niewielka ...

Kiszone pomarańcze

Znakomity dodatek do dań słonych, jak też deserów!

Pasztet maślany

Na wątróbce indyczej i mięsie z rosołu;-)

Wróć do listy przepisów