Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Zupa krem z zielonej sałaty

Opis przygotowania


Ryż zemleć na mączkę. Dodać mleko (ew. śmietanę), bulion, przyprawę. masło oraz sałatę. Zmiksować. Przelać do garnka. Zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Posypać grzankami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 105
Ewa gotuje - odc. nr 105

W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka kulinarnej serii Ewa...

 

Podobne przepisy

Krem z kalafiora

Na orientalną nutę;-)

Krem paryski

Francuska... kartoflanka? O nie - to coś wykwintnego!

Rosół z wątróbką

Bulion wołowy z warzywami;-)

Zupa kalafiorowa z mascarpone

Najlepsza jest z młodych warzyw!

Wróć do listy przepisów