Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Camembert z orzechami i żurawiną

Opis przygotowania

Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „koszyczki”. Camemberty posypać lekko przesiekanymi orzechami, zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 st. C (10-12 minut).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 50
Ewa gotuje - odc. nr 50

Motywem przewodnim tego programu będzie Święto Zakochanych - Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Sałatka grecka na kozifetce

Wariacja na temat sałatki greckiej - w wydaniu Ewy z lodową i serem kozim!

Pasta jajeczna

Doskonale smakuje z rzeżuchą!

Domowy przecier z pomdorów

Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...

Pasta z awokado

Jajeczna, dla wegetarian;-)

Wróć do listy przepisów