Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z niebieskim serem

Opis przygotowania

Oliwki wrzucić do miseczki, dodać pokrojoną w piórka cebulę, posiekany czosnek, pokrojoną papryczkę chili (bez pestek), pokruszony ser pleśniowy, ocet winny i oliwę. Wymieszać. Na samym końcu dorzucić liście mięty. Odstawić na kilkanaście minut. najlepiej podawać lekko schłodzone.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 243
Ewa gotuje - odc. nr 243

Tym razem Ewa zaprosi na potrawy z dodatkiem oliwek. Zacznie od szybkiej...

 

Podobne przepisy

Ziemniaki w boczku

Świetne na przystawkę...

Woda z limonką

Limonkę pokroić na „ósemki”. Rozgnieść z cukrem. Dodać świeżą miętę. Zala ...

Omlet francuski

Jajka wybić do miski. Roztrzepać, przyprawić solą i pieprzem, dodać mleko. Lekko ubić ...

Papryka z rozmarynem

Doskonała na start!

Wróć do listy przepisów