Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki z kominka

Opis przygotowania

Ziemniaki upiec w żarze w kominku (20-25 minut). Podawać z masłem, odrobiną soli i kwaśnym mlekiem lub kefirem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 51
Ewa gotuje - odc. nr 51

Między karnawałem a czasem przedwielkanocnej refleksji - innymi słowy między...

 

Podobne przepisy

Camembert z orzechami i żurawiną

Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „kosz ...

Sos miętowo-czosnkowy

Do jogurtu dodać przeciśnięty czosnek i drobno posiekaną miętę...

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Oliwki z anchois

Oliwki przełożyć do miseczki, dodać cebulę pokrojoną w piórka...

Wróć do listy przepisów