Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki z kominka

Opis przygotowania

Ziemniaki upiec w żarze w kominku (20-25 minut). Podawać z masłem, odrobiną soli i kwaśnym mlekiem lub kefirem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 51
Ewa gotuje - odc. nr 51

Między karnawałem a czasem przedwielkanocnej refleksji - innymi słowy między...

 

Podobne przepisy

Choripan

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo...

Pieczarki marynowane

Pieczarki umyć (nie obierać ze skórki), małe zostawić w całości, większe przekroić na ...

Chleb pełnoziarnisty

Drożdże pokruszyć do miski. Dodać cukier...

Pieczarki w cieście

Z dodatkiem parmezanu;-)

Wróć do listy przepisów