Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wymieszać. Uformować - tak, jak się to robi z tradycyjnym tatarem. Dookoła ułożyć posiekane korniszony, cebule i kapary.
Przybrać natką pietruszki. Zamiast na talerzu tatara można podać w liściach cykorii.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem dieta rybna, bogata w kwasy omega-3. Najpierw Ewa Wachowicz uwędzi...
Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę ...
Limonkę pokroić na „ósemki”. Rozgnieść z cukrem. Dodać świeżą miętę. Zala ...
Cebule pokroić, zalać 2 1/2 l wody, posolić, dodać 3 łyżki cukru. Postawić na ku ...
Dekonstrukcja jajka po benedyktyńsku...