Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna

Opis przygotowania

Składniki zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek lub rzeżuchę. Wymieszać. Udekorować zieleniną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Cebula w occie jabłkowym

Słodka i kwaśna!

Pasztet z królika i golonki

Królika i golonkę gotować do miękkości wraz z warzywami i suszonymi grzybami (przypra ...

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Wróć do listy przepisów