Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pychotka z płatkami kukurydzianymi

Opis przygotowania

Masło rozpuścić, dodać pozostałe składniki. Masę wyłożyć na blachę, przycisnąć (np. obciążyć książkami kucharskimi) i odstawić. Gdy zastygnie - pokroić na kawałki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Makowiec z jabłkiem, gruszką i herbatnikami

Zaskakujące ciasto pełne maku...

Ciasto kokosowe

Na mące orkiszowej...

Szarlotka z jabłkami prażonymi i budyniem

Z rodzynkami... Pachnąca cynamonem!

Deska słodkości

Z domową czekoladą;-)

Wróć do listy przepisów