Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Filet z indyka z warzywami na parze

Wyjątkowo dietetyczny!

Babka ziemniaczana

Litewski przysmak! A zwie się kugelis;-)

Bryzol z pieczarkami i jajem sadzonym

Kultowa potrawa z PRL-u...

Gniazda ziemniaczane

Z mieloną wołowiną...

Wróć do listy przepisów