Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Banany grillowane

Opis przygotowania

Banany ułożyć na ruszcie, opiec z obu stron (skórka powinna sczernieć). Zdjąć z rusztu, przeciąć wzdłuż na pół. Udekorować bitą śmietaną. Jeść łyżeczką, wybierając ciepły miąższ z zapieczonej skórki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 103
Ewa gotuje - odc. nr 103

Przed nami Dzień Dziecka, więc w kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Jabłkowy przysmak

Na biszkoptach!

Babka czekoladowa z lukrem pomarańczowym

Ozdobiona kandyzowaną skórką z pomarańczy;-)

Ciasto kokosowe

Masło utrzeć z cukrem pudrem, po jednym dodać żółtka i stopniowo jajka (by masa się n ...

Ciasto ucierane z rabarbarem

Dla wielu smak z dzieciństwa...

Wróć do listy przepisów