
Na patelnię dać masło. Wsypać cukier. Gdy tłuszcz się roztopi wsypać kakao. Wlać mleko. Wybić jajko. Roztrzepać. Wsypać m±kę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Przykryć i na ¶rednim płomieniu podgrzewać przez 20-25 minut.
Czekoladę roztopić z dodatkiem ¶mietanki (w garnku na gazie lub w k±pieli wodnej).
Brownie przełożyć na talerz lub paterę. Posmarować polew±.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku krz±tanina w kuchni Ewy zacznie się od zrobienia dwóch...
Wodę zagotować z masłem, cukrem i sol±. Zmniejszyć płomień do minimum, dodać m±kę i e ...
Kakao, wodę, cukier i masło zagotować i wystudzić. Dodać m±kę przesian± z proszkiem d ...
Rurki z Sycylii;-)
Żółtka oddzielić od białek. Białka z sol± ubić na sztywno, utrwalić cukrem i cukrem waniliowym ...