Arbuza pokroić na kawałki, odciąć skórkę i usunąć wszystkie pestki. Przełożyć do robota. Dodać maliny, miód i sok z limonki. Zamknąć i zmiksować.
Przelać do szklanego naczynia. Przykryć i na 6 godzin wstawić do zamrażalnika. Co ½ godziny przemieszać.
Nałożyć do pucharków. Udekorować truskawkami i listkami mięty.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
To, że coś ma tajemniczą nazwę, wcale nie oznacza, że musi być bardzo skomplikowane....
Herbatniki wrzucić do miksera i zmiksować...
Białka oddzielić od żółtek i ubić ze szczyptą soli na sztywno. Utrwalić cukrem - miks ...
Jajka wybić do dużej miski. Roztrzepać miotełką, dodać cukier i cukier waniliowy. Wym ...
Zrobić zaczyn – drożdże wymieszać z 2 łyżkami cukru oraz wodą. Odstawić...