
Jajka wybić do miski. Posłodzić ksylitolem i zmiksować. Wsypać m±kę jaglan± i proszek do pieczenia. Wlać olej i wymieszać mikserem. Uperfumować skórk± z limonki. Dodać sok. Dorzucić rozmrożony, odci¶nięty i pokrojony szpinak. Zmiksować.
Ciasto przełożyć do keksówki wysmarowanej masłem i wysypanej bułk± tart± bezglutenow±.
Wstawić na 30 minut do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C. Przed wyjęciem sprawdzić patyczkiem czy się upiekło.
Podawać z masłem i domow± konfitur± z wi¶ni.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa przygotuje bardzo proste, wegetariańskie potrawy z łatwo...
Cukier roztopić na patelni. Gdy powstanie karmel, wsypać posiekane orzechy i płatki. ...
Jagody umyć, przełożyć do naczynia, wsypać cukier i przykryć. Dusić 20-25 minut na ma ...
Na herbatnikach;-)
Masło, cukier, cukier waniliowy i sól utrzeć na puszyst± masę. Stopniowo dodać po jed ...