Owoce umyć i przekroić na pół. Usunąć pestkę. Posmarować olejem lub roztopionym masłem i opiec na ruszcie.
Śmietanę ubić z ksylitolem, następnie zmiksować z serkiem. Nałożyć do pucharków. Dodac brzoskwinie. Udekorować pokrojonymi truskawkami, prazonymi płatkami migdałów i miętą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa pokaże jak przyrządzić zupę szczawiową z dużą ilością jarzyn....
Miękkie masło utrzeć w misce. Uperfumować miąższem z laski wanilii...
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia. W garnku zagotować - stale mieszając - masło ...
Białka oddzielić od żółtek, z białek ubić sztywną pianę. Dodać cukier i cukier wanili ...
Jajka zważyć wraz ze skorupkami. Następnie odważyć dokładnie po tyle samo masła, mąki ...